Welkom op de website van Kalsbeek Theaterdocent. Een site met informatie over theaterdocent Sander Kalsbeek. Naast theaterdocent is Sander ook regisseur, acteur en educatief theatermaker.

Bent u op zoek naar een inspirerende workshop, theatercursus of regisseur voor voorstellingen dan bent u hier op het juiste adres. De site heeft informatie over het huidige aanbod, maar ook mooie herinneringen van eerdere opdrachten.

Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Naam  

E-mail 

 

TV series

De ein fan’e wrald
In deze Friese film gemaakt door Mirjam de With speelde Sander de rol van Sjoerd. De film verteld het verhaal van een klein jongetje dat door zijn vader gedropt word op een verlaten Friese camping. De film is uitgezonden op de Friese omroep en op Nederland 2. Daarnaast heeft de film gedraaid op verschillende filmfestivals in binnen en buitenland.
Bekijk de trailer hier.

Achter gesloten deuren
In deze hit serie van Net 5 heeft Sander in 4 verschillende afleveringen gespeeld. Vaak speelde Sander hierin de rol van aandoenlijke huisvader / man die iets aangedaan word door zijn partner. Regie: Gerben Pijl

acteur achter gesloten deuren

Acteur achter gesloten deuren


De koers
In deze Friese omroep serie heeft Sander een bescheiden bijdrage geleverd in de vorm van edelfiguratie. Als verzorger van de wielrenploeg was het een rol zonder tekst. Wel heeft Sander 1 van zijn leerlingen aangedragen voor 1 van de hoofdrollen. Regie: Halbe Piter Claus

Gênant maar waar
In deze humoristische scripted reality serie voor RTL 5 heeft Sander de rol gespeeld van Rob. De serie gaat over gênante slaapkamer verhalen. Regie: Timon Moll.

Educatieve film sport
Regisseur Halbe Piter Claus heeft een korte educatieve film gemaakt voor sportopleidingen in Nederland. Sander levert een bijdrage in een rol als oud tafeltennisser. Een rol waarin het personage niet om kon gaan met zijn leven na het stoppen van zijn sportcarrière.

Reclame
Voor supermarkt keten Jumbo heeft Sander in een landelijk commercial gespeeld. Hierbij werd de nieuwe vestiging Bemmel aangekondigd.

Theater
Sander heeft in verschillende theater producties gespeeld . Voorstellingen als Theorema, Kaspar Hauser en De come-back zijn producties waar hij nog steeds enorm trots op is.

Jury

Naast acteren is Sander ook een aantal keren jurylid geweest van verschillende competities.
Als Jury van de Gouden Gurbes heeft Sander samen met Froukje van Houten en Pieter de Groot verschillende Friese Iepenloftspullen (openluchtspelen) gezien en de prijzen ‘Gouden Gurbes’ toebedeeld namens de Leeuwarder Courant.

Twee maal is Sander jurylid geweest voor het onderdeel theater tijdens Kunstbende Friesland. Al 5 jaar op rij verzorgd hij tevens de workshops voor de finalisten.

Als jurylid heeft Sander ook voor de nationale voorleescompetitie voor de regio Sneek meegedaan. Dit is een competitie georganiseerd namens de bibliotheken.