Welkom op de website van Kalsbeek Theaterdocent. Een site met informatie over theaterdocent Sander Kalsbeek. Naast theaterdocent is Sander ook regisseur, acteur en educatief theatermaker.

Bent u op zoek naar een inspirerende workshop, theatercursus of regisseur voor voorstellingen dan bent u hier op het juiste adres. De site heeft informatie over het huidige aanbod, maar ook mooie herinneringen van eerdere opdrachten.

Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Naam  

E-mail 

 

Professional:

The Adele project
Sander is de regisseur van een voorstelling die momenteel speelt in de theaters van Nederland en België. The ADELE Project is een Adele Tribute  aan een van de grootste popsterren aller tijden. De talentvolle zangeres Jolanda Knecht heeft een geweldige stem en om haar in de huid van Adele te zien kruipen is sensationeel en ontroerend! Ze heeft een natuurlijk talent om zang en entertainment te mixen waarbij Adele op een innemende manier echt tot leven komt. Je voelt en beleeft alle energie en passie van Adele tijdens deze theater show, gebaseerd op haar optreden in de Royal Albert Hall. The ADELE Project speelt met een extreem talentvolle 7-koppige live band alle hits van Adele in een intieme, bijna huiskamer-achtige setting.

adeleproject

Opening park Vijversburg
De nieuwe parkdelen zijn prachtig en de villa heeft een nieuw glazen atrium gekregen. In het voorjaar van 2017 komt er een grote theatrale opening geregisseerd door Sander Kalsbeek. O.A. De Bazuin in Oenkerk, Jeugd dans opleiding Fryslan, Elizabeth Kooy, Wiebe Kaspers, Marijke Geertsma, Theo Smedes en Klaas Jaap van der Heide zullen hieraan meedoen. Meer info op www.vijversburg.nl

Productiehuis ’n Meeuw
De regie ervaring heeft Sander onder meer opgedaan als regieassistent bij regisseurs Carlo Scheldwacht en Hilde Mulder van productiehuis ’n Meeuw.

Amateur:

Al vanaf zijn 16de jaar regisseert Sander in het amateurtoneel van Friesland

Lyts mar krigel Wytgaard
– Blauw oranje rotweilers
– Eva (zelf geschreven)
– Wyt vs Gaard (zelf geschreven)

Kollum
– Simmerdipresje
– Gewoon te gek
– Wachten op een engel (zelf geschreven)

Stiens
– Susters yn saken
– Twa
– Tramlein begeerte

Suwald
– Sil de strandjutter
– Antigone
– Twa
– De bolle fan Suwald (zelf geschreven)

Kootstertille
– Revu Deryn

regie amateur