Welkom op de website van Kalsbeek Theaterdocent. Een site met informatie over theaterdocent Sander Kalsbeek. Naast theaterdocent is Sander ook regisseur, acteur en educatief theatermaker.

Bent u op zoek naar een inspirerende workshop, theatercursus of regisseur voor voorstellingen dan bent u hier op het juiste adres. De site heeft informatie over het huidige aanbod, maar ook mooie herinneringen van eerdere opdrachten.

Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Naam  

E-mail 

 

Voor het derde jaar op rij zijn er cursussen theater in It Maskelyn

Toneel 1:
De kinderen spelen vreemde personages, beleven spannende avonturen en weten dat overtuigend over te brengen op een publiek. De een kan de energie van de hele week eindelijk kwijt, de ander durft juist meer dan op school. Plezier staat voorop.

Toneel 2:
Wat moet een acteur allemaal doen om een goede scene te kunnen spelen? Hoofdrollen zijn er niet, want iedereen is even belangrijk in een scene. Pesten bestaat niet op toneel en dat terwijl voor je gevoel alles mag

Theatersport:
Spelvormen zoals bij de Lama’s en De grote improvisatieshow. Jongeren improviseren grappige scenes. Daarnaast mag een scene ook ontroeren of confronteren. Durf jij vanuit niets een scene te spelen?

De vloer op:

De spelleider geeft u een personage, locatie en een situatie. Door te improviseren ontstaan er onverwachte scènes. Misschien hebt u altijd al eens willen toneelspelen en is dit uw kans.

17.00 – 18.00 uur:
Toneel 1 – 06 t/m 09 jaar – 30 lessen


18.00 – 19.00 uur:
Toneel 2 – 10 t/m 12 jaar – 30 lessen 


19.15 – 20.15 uur:
Theatersport – 12 t/m 18 jaar – 30 lessen

20.15 – 21.15 uur:
De vloer op – 18 t/m 99 jaar – 30 lessen

Wanneer: Donderdag start 7 september
Waar: It Maskelyn, Easteromwei 5, te Hurdegaryp
Aanmelden: Mail voornaam, achternaam en leeftijd naar info@sanderkalsbeek.nl