Welkom op de website van Kalsbeek Theaterdocent. Een site met informatie over theaterdocent Sander Kalsbeek. Naast theaterdocent is Sander ook regisseur, acteur en educatief theatermaker.

Bent u op zoek naar een inspirerende workshop, theatercursus of regisseur voor voorstellingen dan bent u hier op het juiste adres. De site heeft informatie over het huidige aanbod, maar ook mooie herinneringen van eerdere opdrachten.

Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Naam  

E-mail 

 

Theatercursus voor kinderen in het Atrium te Sneek

Voor het 8ste jaar op rij is Sander de vaste cursus docent theater voor kinderen van 6 tot 12 jaar voor Cultuurkwartier Sneek. De lessen zijn op woensdagmiddag in het Atrium te Sneek. Kinderen krijgen les in een professionele theaterzaal. Voor sommige kinderen zijn de lessen een ideale stap voor ze auditie doen voor de musical opleiding Muzt. Voor anderen is het een prachtige woensdagmiddag. Kinderen van deze lessen hebben al geacteerd voor TV series als ‘De brugklas’ , ‘De koers’ , ‘Holland’s got talent’ en ‘Comedy Kids’. Meer info over de lessen kunt u vinden op www.cultuurkwartier.nl